X-Leasing A/S

X-leasing A/S er et 100% dansk selskab som tilbyder flexleasing og splitleasing af alle mærker og modeller til både privat og erhverv.

Vi tilbyder flexleasing og splitleasing af biler. Perioden er helt op til dig - fx 1, 2, eller 3 år.

Flexleasing betyder, at du i stedet for at betale op til 150 % i afgift på din bil, betaler du kun afgift i den periode du benytter bilen.

Derfor vil dit samlede værditab på bilen også blive langt mindre end hvis du havde betalt hele afgiften på en gang, idet at man ved køb af en bil med 150 % registreringsafgift har en højere afskrivning som en naturlig konsekvens af den høje købspris. Ved indgåelse af en flexleasing og splitleasing aftale betales den fulde registreringsafgift ikke, og der afskrives kun på bilens værdi uden afgift.

Splitleasing er grundlæggende baseret på eller en flexleasing kontrakt, som blot er delt procentvis op i forhold til brugen af bilen. Det betyder, at hvis du ønsker at bruge din bil til både erhvervsmæssig kørsel og til privat kørsel, så indgås der to enslydende kontrakter med henholdsvis dig som privatperson og din arbejdsgiver/virksomhed. Ved splitleasing undgår du således også beskatning af fri bil.

Vi hjælper med at sælge din nuværende bil, gennem vores samarbejdspartnere. Vi finder sammen den rigtige bil til dig, vi kontrollerer, vi afhenter den og klargør bilen for dig.

Generelt beskriver vi her på siderne vilkårene og mulighederne for flexleasing og splitleasing af biler.

X-leasing A/S hjælper og rådgiver under hele forløbet - kontakt os allerede i dag for en dialog om din næste bil.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Klik på artiklen for at åbne som PDF og læs mere om X-Leasing.