Hvornår kan det betale sig?

Hvad kan vi tilbyde - hvornår kan det betale sig ?

Hvornår Flexleasing kan betale sig er afhængig af mange forskellige faktorer, såsom:

  • finansieringsbehov
  • biltype
  • udstyrsønsker
  • årligt km forbrug og ikke mindst bilens pris

Mange tror Flexleasing kun er for drømmebiler der er udenfor økonomisk rækkevidde for de fleste af os.
Vores beregninger viser dog, at Flexleasing kan betale sig på biler med en udsalgspris inkl. moms og afgifter på kr. 300.000 og derover.

Der kan laves mange forskellige beregninger, men vi vil meget gerne stille et eksempel specifikt op til dig, så du kan se om der er en økonomisk fordel for dig.

I samarbejde med solide samarbejdspartnere kan vi tilbyde flexleasing, finansiel leasing, operationel leasing og splitleasing til erhverv og private.

Med en leasing aftale er der mange fordele hvis man laver den som en erhvervsleasing idet en leasingydelse er en driftsomkostning, og kan derfor indgå i regnskabet samt kan der fratækkes moms i momsregnskab.
Når du leaser bilen belaster du heller ikke kassekreditten i virksomheden.

Hvis man ønsker den optimale sikkerhed for sit budget så vælge man den operationelle leasing idet den indeholder f.eks. omkostninger til service og vedligeholdelse m.m.
Ved operationel leasing påtager leasingselskabet sig ansvaret for bilens restværdi, idet bilen skal afleveres tilbage til leasingselskabet efter endt leasingperiode.

Hvis man vælger den finansielle leasing så skal man selv ved endt leasing anvise en køber til bilen. Idet man selv har muligheden for at anvise en køber så kan man justere den månedlige ydelse efter behov.

SPLIT leasing er hvor en virksomhed og en privat person indgår en aftale på to leasingaftaler. Ydelserne fordeles mellem de to parter efter antal km for den privat og den erhvervsmæssige kørsel.
Fordelen med split leasing er at man udgår en beskatning af beskatning af fri bil. Men vi vil dog råde til at man nøje overholder reglerne omkring split leasing fx kørebog osv. til dokumentation overfor SKAT.

FORDELE – FLEXLEASING:
Den økonomiske faktor er altid vigtig, når der tales bil. Danmark er et af de lande i verden, hvor bilerne koster mest. Udsalgsprisen er inkl. moms og afgifter ca. 3 gange prisen på samme bil i f.eks. Tyskland. Med Flexleasing får alle, såvel som virksomheder og private, mulighed for at køre i en bil uden at betale den fulde afgift.
Flexleasing betyder, at du i stedet for at betale op til 150% i afgift på din bil kun betaler afgift i den periode du benytter bilen. Derfor vil dit samlede værditab på bilen også blive langt mindre end hvis du havde betalt hele afgiften på en gang.

X-LEASING A/S hjælper og rådgiver under hele forløbet - kontakt os allerede i dag for en dialog om din næste bil.

Kontakt os for et tilbud på din drømmebil

Loading...