Hvorfor vælge X-Leasing ? 

Vi går meget op i at vores kunder er trygge ved at handle bil hos os.

Derfor går vi meget op i at finde de rigtige biler med det bedste og mest optimale udstyr og km-garanti.

Som man siger: ”pris og kvalitet følges som regel ad” 

Vi køber størst delen af vores biler igennem samarbejdspartnere i Tyskland, dvs. vi kender tidligere ejerforhold, evt. skader og service historik – dette er punkter som vi foretrækker at sætte MEGET højt hos os! 

Vi tilbyder altid 6 måneders 100% garanti (medmindre andet aftales) – vi oplever desværre, at rigtig mange andre der tilbyder den samme form for bilhandel / leasing som vi tilbyder ikke gi’r deres kunder en garanti.

Vi kan tilbyde en Xtra sikring som kan sikre mod forudsete reparationsomkostninger – kontakt os for at høre nærmere. 

Vi levere altid bilerne klargjort, gennemgået på vort værksted – evt. ekstra udstyr el. lign kan efter aftale tilbydes udført!

Hos X-Leasing A/S går vi meget op i at have en dialog med hver enkelt kundes ønsker og behov – og netop finde den bedste løsning for kunden.

Vi samarbejder med seriøse leasingselskaber med en solid baggrund – således kunden altid er tryg ved at indgå en leasingaftale hos os.

Alle vores biler under fanen ”Biler på lager” er at se i vort bilhus i Hobro. Vi annoncere ikke som så mange andre med biler som stadigvæk står hos udlandske forhandler.

TAGER VI BILER I BYTTE ?

Ja – vi tager gerne biler i bytte, både med og uden afgift!

Vi står altid til rådighed til en bil / leasing snak. Så tøv ikke med at kontakte os – vi har 9 års erfaring indenfor leasing.

Kontakt os for et tilbud på din drømmebil

Loading...